Bedrijfsrecherche

U heeft een vermoeden van fraude binnen uw bedrijf? Meestal klopt dat onderbuik gevoel. Lux Recherche helpt uw onderbuik gevoel om te zetten in feiten en tastbaar bewijs.

Mogelijkheden & onderzoeken

Diefstallen en veiligheidsincidenten

Producten welke verdwijnen of er doen zich incidenten voor die uw bedrijfsintegriteit bedreigen.

Fraude bij derden

Er vinden incidenten plaats met uw producten of diensten bij derden. Bijvoorbeeld; tijdens transport, opslag of het gebruik ervan.

Check toekomstige werknemers

Meer zekerheid bij het aannemen van werknemers, laat een pre-employment screening of achtergrond check uitvoeren.

Advies in reglementen en contracten

Door eventuele aanpassingen of aanvullingen in huis- of bedrijfsreglementen of clausules in arbeidscontracten, loopt u niet tegen verrassingen aan op het moment dat er zich een incident voordoet.

Verhalen van schade

Het onderzoeken van mogelijkheden bij openstaande bedragen, claims of mogelijke beslagen bij een incident, vordering of rechtszaak.

Overige zaken

Staat uw vraag of soort onderzoek er niet bij? Wellicht kan Lux Recherche u toch van dienst zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

“Jaarlijks bedraagt de geschatte schade door bedrijfsfraude, bestaande uit zowel interne en externe diefstal, zo’n € 12 miljard”

  • Bedrijfsrecherche

Het vermoeden dat er iets niet klopt, te veel toevalligheden bij vermiste producten. Een medewerker die de concurrent voorziet van bedrijfsinformatie. Wat kunt u doen om herhaling te voorkomen? Vertrouw op uw gevoel en laat Lux Recherche helpen met het verkrijgen van tastbaar bewijs waar u mee aan de slag kunt.

  • Werkwijze

Bij Lux Recherche staat de oplossing centraal en integriteit hoog in het vaandel. De start is een vrijblijvend adviesesprek. U ontvangt  een voorstel inclusief een plan van aanpak. Wat kunt u verwachten en wat zijn de bijbehorende geschatte kosten. Geen verrassingen achteraf en een reëel voorstel.

Schijn licht op uw zaak door het inhuren van een onderzoeker

Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Lux Recherche

Uw privé detective en bedrijfsrechercheur

Lux Recherche

U kunt middels onderstaand formulier een bericht achterlaten. Er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Door het achterlaten van mijn gegevens ga ik ermee akkoord dat u contact met mij opneemt.