Onderbuikgevoel over bedrijfsfraude?

Lux Recherche zorgt voor tastbaar bewijs

 

Wanneer schakelt u een bedrijfsrechercheur in?

Heeft u als ondernemer of werkgever een vervelend onderbuikgevoel over de gang van zaken binnen uw bedrijf? Denk aan producten die zomaar verdwijnen of een medewerker die onterecht ziek thuis is en fraude pleegt met ziekteverzuim. Vertrouw op uw gevoel en schakel bij incidenten Lux Recherche in om de feiten aan het licht te brengen en herhaling te voorkomen.

Diefstallen en veiligheidsincidenten

Verdwijnen er regelmatig producten? Of staat de bedrijfsintegriteit door incidenten op het spel? Lux Recherche brengt feiten boven water.

Fraude bij
derden

Zijn buitenstaanders betrokken bij incidenten met uw producten? Bijvoorbeeld tijdens transport, opslag of het gebruik ervan. Lux Recherche brengt de waarheid boven tafel.

Controleer
sollicitanten

Twijfelt u over de achtergrond en/of integriteit van toekomstige werknemers? Lux Recherche voert pre-employment screenings uit om helderheid te verschaffen.

Praktisch advies
bij beleidsstukken

Aanpassingen en aanvullingen in bedrijfsreglementen of clausules in arbeidscontracten zorgen soms voor onaangename verrassingen. Met controles voorkomt Lux Recherche dat zich onverwachte incidenten voordoen.

Verhalen van schade

Een incident, vordering of rechtszaak heeft soms verstrekkende gevolgen voor uw bedrijfsvoering. Lux Recherche onderzoekt bij financiële schade de mogelijkheden van claims en beslaglegging.

Overige
incidenten

Staat uw vraag of calamiteit niet in het overzicht met mogelijke onderzoeken? De kans is aanwezig dat Lux Recherche u toch kan helpen. Schroom niet om contact op te nemen om uw vraag te stellen of kwestie voor te leggen.

“Bedrijfsfraude komt in Nederland op grote schaal voor. Naar schatting bedraagt de jaarlijkse schade door interne en externe diefstal maar liefst 12 miljard euro.”

 

  • Oplossingsgerichte werkwijze

Met welke calamiteit, vorm van fraude of diefstal u ook te maken krijgt? Lux Recherche onderscheidt zich door een integere, oplossingsgerichte aanpak. Vanzelfsprekend start elk onderzoek met een intakegesprek.

Tijdens deze sessie luister ik aandachtig naar uw probleem en geef ik aan of ik u kan helpen. En uiteraard is het belangrijk om te checken of we een klik hebben én vertrouwen in een goede afloop.

Zo ja, dan zet ik graag een realistisch plan van aanpak – inclusief een inschatting van de kosten – op papier. Duidelijkheid is daarbij cruciaal. Zo voorkomen we onaangename verrassingen achteraf.

Schijn licht op uw zaak door het inhuren van een onderzoeker

Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Lux Recherche

Uw privé detective en bedrijfsrechercheur

Lux Recherche

U kunt middels onderstaand formulier een bericht achterlaten. Er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Door het achterlaten van mijn gegevens ga ik ermee akkoord dat u contact met mij opneemt.