Fijne feestdagen!
Om te beginnen, willen wij iedereen een gezellige kerst toewensen, een gezonde jaarwisseling en vooral een leuk(er) 2022! Het is een bewogen jaar geweest voor iedereen, laten we de blik weer op de toekomst richten na de feestdagen.

Adreswijziging
Per 28-12 verandert ons post- en bezoekadres (alleen op afspraak) naar de Spoorlaan 334 te Tilburg. Een schitterend monumentaal pand waar er genoeg ruimte is om u te kunnen ontvangen. Hoewel wij natuurlijk ook net zo graag bij u langskomen voor een adviesgesprek.
https://www.recherchebureaulux.nl/contact/


Toetreding tot Station88
Na het volgen van een aantal goed verzorgde en zeer interessante workshops en een uitleg van de mogelijkheden door Ton Gimbrère hebben wij ons aangesloten als partner bij het netwerk van Station88. Ik heb er persoonlijk ontzettend veel zin in om onze expertise andere (startende) ondernemers te ondersteunen en te helpen met advies. Wij zijn inmiddels ook te vinden op de website van Station88, https://station88.nl/partners/ . Super om te zien!

Plannen voor het nieuwe jaar
Momenteel zijn we hard aan het werk om volgend jaar een aantal nieuwe ideeën en initiatieven uit te rollen. Hou onze website en LinkedIn pagina in de gaten!
https://www.recherchebureaulux.nl/nieuws/