Over Lux Recherche

Mijn naam is Mark Doedee, ik ben de eigenaar van het onderzoeksbureau Lux Recherche.

Mijn achtergrond als voormalig rechercheur bij de Koninklijke Marechaussee is de basis voor hoe ik werk vandaag de dag, recht door zee, integer en daadkrachtig. Daarnaast heb ik ook nog ervaring opgedaan in de handhaving voor de overheid en als fraude onderzoeker voor een grootbank. Al deze verschillende disciplines en facetten van het fraude werkveld zorgen ervoor dat ik een goed gevulde rugzak heb met ervaring als professional maar ook als mens. Mijn motivatie om voor de Marechaussee te gaan werken en mijn eigen recherchebureau te starten zijn nog altijd hetzelfde; het verschil kunnen betekenen voor mensen.

Lux Recherche werkt op de basis van wederzijds vertrouwen, daarom zal er altijd eerst een persoonlijk adviesgesprek plaatsvinden, welke geheel vrijblijvend is overigens. Wij kijken samen naar de mogelijkheden, wat de budgetwensen zijn en u ontvangt dan een plan van aanpak. Als alles naar wens is en akkoord, gaan we over tot de opdracht. En de koffie met een koekje krijgt u van ons.

Wij helpen door licht op uw zaak te schijnen

Over Lux Recherche

Door onze achtergrond hebben wij ervaring met diverse aspecten en weten wij hoe belangrijk discretie en betrouwbaarheid zijn.

  • Jarenlange ervaring als voormalig rechercheur
  • Fraude onderzoeker bij verschillende commerciële bedrijven
  • Het verrichten van werkzaamheden bij diverse overheidsinstellingen

Wij zijn flexibel en voor ieder probleem is er een oplossing. Aanvullend hebben wij onze kwaliteit geborgd middels onderstaande punten.

  • Beschikt over een vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie (POB nr: 1839)
  • We zijn gelegitimeerd door de Politie
  • We zijn gediplomeerd
  • We zijn lid van de branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Heeft u een probleem waarmee u niet bij de politie terecht kunt of daar is onvoldoende tijd of capaciteit? Denkt u dat het inhuren van een privé detective veel geld gaat kosten? Bent u aan het vechten tegen de valse beschuldiging van een (overheids) instelling? Wij helpen u met een plan op maat, voor een afgesproken tarief of totaalprijs passend bij uw budget.

Het vermoeden dat er iets niet klopt, te veel toevalligheden bij vermiste producten. Een medewerker die de concurrent voorziet van bedrijfsinformatie. Staat er nu alweer dat busje een stukje verderop in de straat. Vertrouw op uw gevoel en laat Lux Recherche helpen met het verkrijgen van tastbaar bewijs waar u mee aan de slag kunt.

Door ervaring in strafrecht, bestuursrecht en specialistische wet- en regelgeving kunnen wij u op diverse terreinen bijstaan. Wij kunnen u helpen door te kijken naar uw bedrijfsreglementen, contractclausules en veiligheidsmaatregelen, gericht op het voorkomen van interne en externe fraude zodat u tijdens een incident niet tegen beperkingen aan loopt.

Samenwerken met Lux Recherche

Overweegt u het inhuren van een privé detective of bedrijfsrecherche, maar heeft u vragen of een beperkt budget om mee te werken? Wellicht is er toch meer mogelijk dan u denkt door heel gericht te werk te gaan of doordat u zelf informatie aanlevert. Neem daarom vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Zo is er bijvoorbeeld ook een onderzoek mogelijk tegen een vast besproken budget. Of u kunt een zakelijk abonnement afsluiten waaronder een aantal standaard diensten kunnen vallen. Vraagstukken zijn altijd uniek en anders, daarom onze oplossingen ook.

“Voor ieder probleem is er een oplossing”

Lux Recherche

Schijn licht op uw zaak door het inhuren van een onderzoeker

Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Lux Recherche

Uw privé detective en bedrijfsrechercheur

Lux Recherche

U kunt middels onderstaand formulier een bericht achterlaten. Er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Door het achterlaten van mijn gegevens ga ik ermee akkoord dat u contact met mij opneemt.