Maak kennis met de man
achter Lux Recherche

  • Voormalig rechercheur bij Koninklijke Marechaussee

Eigenaar van Lux Recherche is Mark Doedee. Bedrijfsrechercheur en privé-detective zijn geen beroepen die je van de ene op andere dag kunt uitoefenen. Na mijn opleiding aan de Politieacademie ben ik gestart als rechercheur bij de Koninklijke Marechaussee. Daarna heb ik ervaring opgedaan als handhaver voor de overheid en als fraude-onderzoeker voor een grote financiële instelling.

  • De juiste bagage

In die ruim 10 jaar heb ik de basis gelegd voor mijn huidige werkwijze als bedrijfsrechercheur en privé-detective. Niet alleen is mijn rugzak gevuld met de broodnodige ervaringen en expertises, zoals diefstal, fraude, oplichting en bedreiging. Ook ben ik recht door zee, integer in de omgang met cliënten en daadkrachtig in mijn optreden. Mijn drijfveer is in al die jaren dezelfde gebleven: het verschil kunnen maken voor mensen die onrecht is aangedaan.

  • Wederzijds vertrouwen

Lux Recherche werkt op de basis van wederzijds vertrouwen. Elke samenwerking start met een gratis adviesgesprek, waarbij de koffie en het koekje voor mijn rekening zijn. Tijdens dit gesprek check ik of we een wederzijdse klik hebben, of ik de juiste persoon voor uw zaak ben en of ik kans zie om de zaak op te lossen. Als we alle drie de vragen met ‘JA’ beantwoorden, zet ik een plan van aanpak op papier. Uiteraard is dit plan toegesneden op uw budget. Bij een akkoord ga ik direct aan de slag met mijn onderzoek.

  • Waarborging kwaliteit

Kwaliteit van de dienstverlening krijgt bij Lux Recherche de allerhoogste prioriteit. Om deze kwaliteit te waarborgen, beschik ik over:

  • Een vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie (POB-nummer: 1839)
  • Een legitimatie van de politie
  • De vereiste diploma’s
  • Het lidmaatschap van de branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus.