Voorgevoel dat u onrecht wordt aangedaan?

Lux Recherche staat u bij en levert bewijs

Wanneer schakelt u een privé-detective in?

Heeft u het vermoeden dat er iets niet in de haak is in de privésfeer? Voert u een tijdrovend en energievretend gevecht tegen valse beschuldigingen? En is het lastig om voor dit probleem de politie in te schakelen? Lux Recherche staat u bij, geeft advies, brengt uw probleem in kaart en zorgt voor een oplossing in onderstaande privékwesties. Vanzelfsprekend staan betrouwbaarheid en discretie daarbij hoog in het vaandel.

Slachtoffer fraude of oplichting

Bent u slachtoffer geworden van fraude of oplichting? En wilt u mogelijkheden (laten) onderzoeken om de schade te verhalen op de dader? Samen met u bekijkt Lux Recherche de mogelijkheden.

Alimentatie-onderzoek

Heeft u het vermoeden dat uw ex-partner de overeengekomen alimentatievoorwaarden niet nakomt? Lux Recherche gaat op zoek naar tastbaar bewijs en geeft advies over de vervolgstappen die u moet zetten om uw gelijk te halen.

Stalking of bedreiging

Stalking of bedreiging heeft een enorme impact op uw privéleven. Denk aan de gevoelens van onveiligheid of de onzekerheid waarmee u te maken krijgt. Lux Recherche staat u bij om de stalking of bedreiging te onderzoeken en herhaling te voorkomen.

Vreemdgaan partner

Uw vertrouwen loopt een flinke deuk op als u vermoedt dat uw partner vreemdgaat. Boosheid en verdriet vechten om voorrang. Lux Recherche onderzoekt op integere wijze het gedrag van uw partner en komt met bewijzen die uw vermoeden bevestigen.

Dossier opbouw

Om uw gelijk aan te tonen in een privékwestie is het soms nodig om een dossier op te bouwen met bewijslast. Lux Recherche heeft de ervaring en expertise in huis om u bij de opbouw van zo’n dossier van dienst te zijn.

Overige zaken

Staat uw vraag of calamiteit niet in het overzicht met mogelijke onderzoeken? De kans is aanwezig dat Lux Recherche u toch kan helpen. Schroom niet om contact op te nemen om uw vraag te stellen of kwestie voor te leggen.

“Ik heb er altijd moeite mee gehad als mensen buiten hun schuld om slachtoffer worden van onrecht. Mijn rechtvaardigheidsgevoel is mijn grootste drijfveer om als privé-detective mensen te helpen.”

 

  • Oplossingsgerichte werkwijze

     

Met welke calamiteit, vorm van fraude of diefstal u ook te maken krijgt? Lux Recherche onderscheidt zich door een integere, oplossingsgerichte aanpak. Vanzelfsprekend start elk onderzoek met een intakegesprek.

Tijdens deze sessie luister ik aandachtig naar uw probleem en geef ik aan of ik u kan helpen. En uiteraard is het belangrijk om te checken of we een klik hebben én vertrouwen in een goede afloop.

Zo ja, dan zet ik graag een realistisch plan van aanpak – inclusief een inschatting van de kosten – op papier. Duidelijkheid is daarbij cruciaal. Zo voorkomen we onaangename verrassingen achteraf.

Schijn licht op uw zaak door het inhuren van een onderzoeker

Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Lux Recherche

Uw privé detective en bedrijfsrechercheur

Lux Recherche

U kunt middels onderstaand formulier een bericht achterlaten. Er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Door het achterlaten van mijn gegevens ga ik ermee akkoord dat u contact met mij opneemt.