Meer weten over fraudebeleid, dossiervorming of voorlichting?

Lux Recherche geeft training en advies

Wanneer volgt u een training bij Lux Recherche?

Het strafrecht in Nederland is een vakgebied van specialisten. De dossiers zijn vaak uitgebreid en de taal is moeilijk te begrijpen of te doorgronden voor leken. Of wat dacht u van alle risico’s op het gebied van fraude waar u als startende of groeiende ondernemer mee te maken krijgt, maar niet van op de hoogte bent. Met training en advies zorgt Lux Recherche ervoor dat u door de bomen het bos weer ziet. Daarbij maak ik gebruik van mijn uitgebreide ervaring met specialistische wet- en regelgeving in het strafrecht en bestuursrecht.

Analyse complex dossier

Een professioneel opgesteld strafrechtdossier over een misdrijf moet niet alleen volledig zijn. Het moet ook inhoudelijk kloppen. Lux Recherche geeft advies en trainingen over hoe u bij een strafrechtdossier een contra-expertise uitvoert. Het doel is om onregelmatigheden, tegenstrijdigheden of onwettig verkregen informatie op te sporen.

Workshop fraude en uw bedrijf

Als ondernemer of werkgever stelt u uiteraard alles in het werk om de kans op fraude door werknemers tot een minimum te beperken. Toch ligt het risico op fraudeleuze handelingen altijd op de loer. Lux Recherche heeft een workshop over fraude samengesteld voor startende of meer ervaren ondernemers. Tijdens deze workshop leert u om signalen te herkennen én om voorlichting hierover te geven aan uw werknemers.

Fraudebeleid en maatregelen

Reglementen en clausules in arbeidscontracten dienen voor één uitleg vatbaar op papier te staan. Om fraude te voorkomen, is het bijvoorbeeld belangrijk dat deze contracten goed ‘dichtgetimmerd’ zijn met de juiste aanpassingen of aanvullingen. Zo voorkomt u dat u met lege handen achterblijft als u het slachtoffer wordt van interne fraude.

“Soms is de communicatie of de besluitvorming van de overheid en andere instanties veel te kort door de bocht. Dankzij mijn ervaring hiermee kan ik problemen signaleren en (potentiële) slachtoffers helpen.”

 

  • Oplossingsgerichte werkwijze

     

Met welke calamiteit, vorm van fraude of diefstal u ook te maken krijgt? Lux Recherche onderscheidt zich door een integere, oplossingsgerichte aanpak. Vanzelfsprekend start elk onderzoek met een intakegesprek.

Tijdens deze sessie luister ik aandachtig naar uw probleem en geef ik aan of ik u kan helpen. En uiteraard is het belangrijk om te checken of we een klik hebben én vertrouwen in een goede afloop.

Zo ja, dan zet ik graag een realistisch plan van aanpak – inclusief een inschatting van de kosten – op papier. Duidelijkheid is daarbij cruciaal. Zo voorkomen we onaangename verrassingen achteraf.

Schijn licht op uw zaak door het inhuren van een onderzoeker

Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Lux Recherche

Uw privé detective en bedrijfsrechercheur

Lux Recherche

U kunt middels onderstaand formulier een bericht achterlaten. Er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.

Door het achterlaten van mijn gegevens ga ik ermee akkoord dat u contact met mij opneemt.